Soest opblaasfiguren

Een grote opblaaspop voor een verjaardag, geboorte of bijvoorbeeld huwelijksjubileum huren in Soest? Dan is Verhuur Plezier uw partner. Bij ons kunt u een diversiteit aan opblaaspoppen huren, voor de meest uiteenlopende gelegenheden. U huurt tegen aantrekkelijke tarieven en krijgt hiervoor alles wat u nodig heeft, van de opblaaspop tot de benodigde blower en van de haringen voor de bevestiging tot de instructies.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Opblaasfiguur Abraham & Sarah huren

U kunt bij ons altijd een passende opblaaspop huren. Wij hebben dan ook een ruime keuze aan opblaaspoppen. Als er een kindje geboren is, dan kunt u bijvoorbeeld een ooievaar of een opblaasbare baby huren. Voor een huwelijksjubileum hebben wij een leuk en sfeervol bruidspaar, voor de verjaardagen hebben wij Jarige Job en Jarige Jet, en voor de speciale vijftigste verjaardagen hebben wij natuurlijk Sarah en Abraham. Deze laatste twee zijn in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar, namelijk in een oude versie en in een jonge uitvoering. Bij het reserveren van de opblaaspop kunt u ook aangeven of u er een leeftijdsbordje bij wenst. Deze zijn bijvoorbeeld erg leuk voor de Jarige Job en de Jarige Jet, maar natuurlijk ook voor het bruidspaar. Alles is mogelijk bij Verhuur Plezier.

De juiste locatie kiezen

Wij mogen mensen uit de meest uiteenlopende plaatsen ontvangen, zoals uit Soest, Almere, Hilversum, Naarden en bijvoorbeeld Bussum. U kunt zelf aangeven op welke locatie van Verhuur Plezier u wilt ophalen en retourneren. Dit kan op het Hoefblad 39 in Huizen. Vanuit Soest is het ongeveer een half uur rijden naar onze locatie in Huizen. U kunt hier de ophaaltijden op beide locaties bekijken.

De opblaaspop ophalen en retourneren

Na het reserveren ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Wanneer u deze niet ontvangt, dan is het aan te raden contact met ons op te nemen. Als u een bevestiging heeft ontvangen, dan kunt u er vanuit gaan dat wij uw reservering voor u klaar zetten op de gewenste locatie, op de afgesproken dag en tijd.
U kunt de opblaaspop met toebehoren gewoon per personenauto vervoeren naar Soest. De pakketten zijn relatief compact. U betaalt een vaste huurprijs voor de eerste dag. U kunt dan ook dezelfde dag halen en weer terugbrengen. Echter, als u langer wilt huren is dit natuurlijk ook mogelijk. U betaalt slechts een paar euro extra per dag.