Abraham & Sarah huren in Naarden

Wordt er binnenkort in Naarden een feest gevierd en bent u op zoek naar leuke en opvallende decoraties? Waarom huurt u geen opblaasfiguur dat bij het thema past? Bij Verhuur Plezier kunt u een opblaasbaar figuur huren voor huwelijksjubilea (getrouwd stel jong & getrouwd stel oud) , voor verjaardagen, voor Abraham en Sarah, en bijvoorbeeld voor de geboorte van een jongetje of meisje. U huurt bij ons zeer voordelig en u kunt zelf aangeven wanneer u de opblaasfiguur in de regio Naarden wilt komen ophalen en weer wilt retourneren. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u advies wenst bij het maken van uw keuze.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Abraham huren Naarden

U kunt bij ons tegen zeer aantrekkelijke tarieven een opblaaspop huren. De prijs per pop staat helder aangegeven bij de beschikbare opblaasfiguren. Deze tarieven gelden wanneer u de opblaaspop op dezelfde dag haalt en weer terugbrengt. Wilt u de opblaaspop langer houden? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. U betaalt per dag een klein tarief extra. Bij het reserveren van de opblaasfiguur kunt u direct aangeven wanneer u deze wilt komen ophalen en wanneer u deze wenst te retourneren. Uw reservering is pas definitief wanneer wij u hier een bevestiging van hebben gestuurd.

In de omgeving van Naarden

U kunt terecht op onze verhuurlocatie nabij Naarden, in Huizen. Wij zijn hier te vinden aan het Hoefblad 39. U kunt onze flexibele openingstijden hier bekijken. De locatie van Verhuur Plezier is zeer goed bereikbaar vanuit Naarden. Het is slechts een kwartiertje rijden. Wij verpakken de opblaasfiguren, inclusief alle benodigdheden, op een compacte wijze. Hierdoor kunt u deze gewoon in een personenauto op komen halen. Reserveer direct de gewenste opblaaspop of opblaasfiguur en wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste dag en tijd voor u klaarstaat in Huizen. Uiteraard krijgt u een instructie mee voor het opzetten van de opblaasfiguren.

Sarah huren Naarden

Uiteraard kunt u bij Verhuur Plezier terecht voor de meest uiteenlopende opblaasbare figuren. U kunt kiezen voor een opblaasbare ooievaar of een gigantische baby met een schattige speen in de mond voor wanneer er een geboorte te vieren valt. Voor verjaardagen hebben wij poppen van mannen en vrouwen, welke voorzien kunnen worden van een leeftijdsbordje.
Gaat het om Abraham of om Sarah? Dan hebben wij natuurlijk ook precies wat u nodig heeft. Wij hebben een jonge en een oude Abraham. Ditzelfde geldt voor Sarah. Organiseert u een feestje voor een bruidspaar? Dan kunt u natuurlijk een leuk opblaasbaar bruidspaar op komen halen in Naarden.