Abraham, Sarah, Baby Huren in Huizen

Wilt u een opblaasfiguur huren voor een dag of enkele dagen? Dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Verhuur Plezier in Huizen. Wij bieden u een breed aantal mogelijkheden wanneer het gaat om het huren van opblaaspoppen. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden kunt u een passende pop huren. Uiteraard doet u dit tegen een aantrekkelijk tarief. Het is mogelijk om het opblaasfiguur op dezelfde dag op te halen en te retourneren. U betaalt dan enkel voor een dag. Voor iedere dag dat u de opblaaspop langer wilt huren betaalt u een klein bedrag extra.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Opblaaspoppen Abraham en Sarah

Uiteraard heeft u bij ons een goede keuze aan opblaasfiguren voor verjaardagen. Bijzonder zijn natuurlijk de opblaasbare Abrahampoppen en Sarahpoppen. Als iemand vijftig jaar wordt, dan wordt er natuurlijk feest gevierd. Het moet een speciale verjaardag zijn die gewoonweg onvergetelijk is. Dan kunt u bij ons in Huizen terecht voor een passende pop. Wij hebben levensgrote Abrahams en Sarahs voor u klaar staan. Hier hebben wij verschillende soorten van, zoals een jonge en een oude uitvoering. Hierdoor is de pop goed aan te passen aan de jarige Job of jarige Jet.

Opblaasfiguren verjaardagen

Natuurlijk mogen andere verjaardagen ook zeker groots gevierd worden. Je kunt voor de meest uiteenlopende verjaardagen een leuke mannelijke of vrouwelijke opblaaspop huren in Huizen. Wij kunnen hier een bordje met de leeftijd bij leveren, zodat het geheel passend is aan de verjaardag. U kunt bij het reserveren online aangeven of u er een leeftijdsbord bij wilt, en met welke leeftijd deze moet zijn. De meest uiteenlopende getallen zijn beschikbaar. Deze kunnen uiteraard ook worden gebruikt bij het vieren van een huwelijksjubileum.

Opblaasbare baby of ooievaar huren

Een nieuw leven moet natuurlijk gevierd worden. Bij Verhuur Plezier kunt u de leukste opblaasfiguren huren wanneer er een kindje geboren is. Zo kunt u ervoor kiezen om een reusachtige opblaasbare baby te huren. Deze pop is bijzonder sfeervol en leuk om te zien, met een klein pluimpje haar en een speen in de mond. Gaat u liever voor de traditionele ooievaar? Deze hebben wij ook als opblaasfiguur.

Eenvoudig abraham/sarah afhalen en retourneren

U kunt onze opblaasfiguren gemakkelijk ophalen en weer retourneren op onze locatie in Huizen. Wij zijn goed bereikbaar en wij zorgen ervoor dat de opblaasfiguren op die wijze zijn verpakt dat u deze gemakkelijk kunt vervoeren in een personenauto. In de tas die u van ons meekrijgt zitten alle benodigdheden om de pop op te kunnen zetten, zoals haringen om deze aan de grond te bevestigen en uiteraard een blower.

Online opblaasfiguur reserveren

Wanneer u precies weet welke opblaasfiguur u wilt huren, dan kunt u deze direct online reserveren. U kunt hierbij aangeven wanneer u de opblaaspop wilt komen halen en wanneer u deze weer wilt retourneren. De reservering is pas definitief wanneer wij deze aan u hebben bevestigd via de mail. Weet u nog niet wat u wilt en heeft u behoefte aan advies? Dan helpen wij u uiteraard graag verder. Wij zijn er om u van advies en informatie te voorzien wanneer nodig.

Goede bereikbaarheid

U vindt de afhaallocatie in Huizen aan het Hoefblad 39. Hier kunt u de gereserveerde opblaasfiguren ophalen en retourneren. De locatie is goed bereikbaar. Wij zijn niet alleen mensen in Huizen van dienst, maar ook mensen uit diverse plaatsen in de omgeving. Zo mogen wij regelmatig mensen uit onder meer Eemnes, Bussum, Almere, Blaricum, Hilversum, Loosdrecht en Naarden ontvangen. Indien gewenst hebben wij ook een tweede locatie waar u terecht kunt, namelijk aan de Hammarskjoldhof 19 in Utrecht. Voor meer informatie over onze openingstijden verwijzen wij u graag naar de informatie over beide ophaallocaties. Deze vindt u hier.