Abraham & Sarah huren in Hilversum

Wilt u een opblaaspop voor een speciale gelegenheid in Hilversum huren? Dan staat Verhur Plezier voor u klaar. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment opblaaspoppen voor de meest uiteenlopende gelegenheden. U kunt bij ons huren tegen een zeer scherp tarief voor de eerste dag. Voor elke dag die u extra wilt huren betaalt u slechts een paar euro. Het huren van een feestelijke opblaaspop blijft zo altijd aantrekkelijk, ook wanneer u voor een langere tijd wilt huren. Hiervoor wordt over het algemeen gekozen in bijvoorbeeld het geval van een geboorte. Vaak willen mensen de opblaaspop dan toch iets langer dan een dag laten staan. Dit is natuurlijk altijd mogelijk.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Opblaaspoppen voor verjaardagen

Wij hebben diverse leuke opblaaspoppen voor verjaardagen in het assortiment. Zo hebben wij een leuke Jarige Jet en een Jarige Job in het aanbod. Deze kunnen, indien gewenst, worden voorzien van een leeftijdsbord. Uiteraard hebben wij ook een leuke Sarah en een Abraham in het aanbod. Deze bieden wij in een jonge uitvoering en in een oude uitvoering. U heeft hierin zelf de keuze. Uiteraard kunt u meer informatie over de poppen vinden bij de opblaaspoppen zelf.

Opblaasfiguren verjaardagen en geboorte

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht voor een opblaaspop wanneer u een verjaardag te vieren heeft in Hilversum. Is er een kindje geboren? Dan hebben wij een grote baby in het assortiment. Deze opblaaspop heeft een hoogte van maar liefst 3,50 meter. Daarnaast hebben wij ook een leuke opblaasbare ooievaar. Ook voor bruiloften en huwelijksjubilea hebben wij een mooie optie, namelijk het bruidspaar. Al onze opblaaspoppen kunnen worden voorzien van een leeftijdsbordje. U kunt dit aangeven bij het reserveren.

Ophaallocaties opblaasfiguren

Bij het reserveren kunt u aangeven op welke dag en tijd u wilt ophalen en wilt retourneren. Daarnaast kunt u hier ook de gewenste locatie aangeven. Onze beide locaties, in Huizen en Utrecht, zijn goed bereikbaar vanuit Hilversum. U rijdt een klein half uurtje naar Utrecht en u bent al met twintig minuten op onze locatie in Houten.
Bekijk op onze website de ophaaltijden. De opblaaspoppen zijn zo ingepakt dat deze te vervoeren zijn in een gewone personenauto. Uiteraard krijgt u er instructies bij voor het opzetten en zijn er ook haringen en een blower te vinden in de tas. U heeft dan ook alles bij de hand om de opblaaspop direct op te zetten voor het feest in Hilversum.