Opblaasfiguren verhuur Baarn

Wilt u een opblaaspop huren om een feest in Baarn echt helemaal compleet te maken? Een feest wordt natuurlijk zoveel leuker als deze ook echt opvallend gevierd wordt. Heel de straat mag weten dat iemand Abraham of Sarah ziet, dat er een kindje geboren is of dat er bijvoorbeeld een huwelijksjubileum gevierd wordt. Met een opblaaspop van minimaal drie meter hoogte weet u zeker dat het feest niet onopgemerkt voorbij gaat. Voor deze en andere gelegenheden kunt u een leuke opblaaspop huren bij Verhuur Plezier. Bekijkt u gerust eens ons totale assortiment.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Baby opblaasfiguur

Heeft u een zoon of dochter gekregen? Dan hangt u waarschijnlijk roze of blauwe slingers op, met bijpassende ballonnen uiteraard. Wellicht koopt of maakt u een slinger met de naam van uw nieuwe kindje. Er zijn veel mogelijkheden om de wereld te laten weten dat u een kindje heeft gekregen. Echter, een opvallendere manier dan met een opblaaspop is er eigenlijk niet. U kunt bij Verhuur Plezier een grote opblaasbare ooievaar huren, maar wij hebben ook een baby met een hoogte van 3,50 meter in het assortiment. Deze ziet natuurlijk niemand over het hoofd! U huurt deze baby, en alle andere opblaaspoppen en –figuren, tegen een zeer scherp tarief.

Twee ophaallocaties

U kunt bij het reserveren aangeven op welke locatie van Verhuur Plezier u wilt halen en retourneren. Dit kan in Utrecht of in Huizen. Vanuit Baarn rijdt u er ongeveer twintig minuten over naar onze vestiging in Huizen. Wilt u liever naar Utrecht vanuit Baarn? Dan rijdt u er ongeveer een half uur over. Uiteraard kunt u vooraf alles met betrekking tot het reserveren online regelen. U kunt hier ook de ophaaltijden van de locaties bekijken. Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

Andere opblaaspoppen

Naast de ooievaar en de baby hebben we natuurlijk ook nog andere heel leuke opties voor u. Zo kunt u een vrolijke Jarige Jet of Jarige Job huren. De jarige zal zonder meer verrast zijn en zal de aanwezigheid van het grote ‘evenbeeld’ niet snel meer vergeten.
We hebben ook een leuk bruidspaar voor de huwelijksjubilea en bruiloften. Erg leuk om dit op onvergetelijke wijze te bieden. Ziet er iemand Sarah of Abraham? Met de reusachtige opblaasbare Sarah of Abraham zorgt u ervoor dat deze zeker niet over het hoofd gezien wordt. Sarah en Abraham zijn allebei in een jonge en een oude versie te huren voor in Baarn.