Huur Abraham of Sarah Almere

Is er iemand 50 geworden? Dan is het tijd voor een opblaasfiguur! Wij zijn met Verhuur Plezier gevestigd in de Regio Almere. Dat betekent dat u bij ons in Huizen terecht kunt om uw bestelling op te halen. Bij ons kunt u een Abraham of Sarah huren voor uw feest. Wij hebben een groot assortiment, waardoor er altijd wel een opblaasbare Abraham of Sarah naar keuze bij zit.
Onze Abrahams en Sarahs zijn te huur voor een zeer scherpe prijs. Wilt u een Abraham of Sarah huren in de Regio Almere? Reserveer dan bij Verhuur Plezier. Wij bieden namelijk de laagste prijs garantie. Dat betekent dat u het nergens goedkoper vind dan bij ons. En zo wel, bieden wij het voor dezelfde prijs aan! Flexibele ophaaltijden, een overzichtelijke website en meerdere ophaallocaties zijn enkele andere services waarbij wij ons onderscheiden.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Opblaasbare Baby/Ooievaar huren Almere

Geen Abraham of Sarah huren, maar een opblaasbare Baby of Ooievaar? Ook dan bent u bij Verhuur Plezier aan het juiste adres. Wij beschikken in ons assortiment over opblaasbare baby’s en ooievaren. Deze zijn flexibel te huur voor bijvoorbeeld één dag, maar ook voor een week of twee weken bieden wij altijd een scherpe prijs. Wij begrijpen dat u natuurlijk de hele wijk wil laten zien dat u trotste ouders bent geworden en daarom bieden wij de mogelijkheden tegen de laagste prijs bij ons een opblaasbare baby of ooievaar te huren!

Getrouwd stel opblaasfiguur

Wordt er een huwelijksjubileum gevierd, een gewone verjaardag of wellicht een vijftigste verjaardag. Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij een mooie opblaaspop of opblaasfiguur te huur tegen een mooie prijs. Voor getrouwde stellen hebben wij enkele opblaasfiguren in combinatie te huur met enorm mooie doeken. Zo zijn onze abraham en sarahs in combinatie te huur met borden zoals 12,5 – 25 – 40 – 50 jaar getrouwd. Hoe leuk is dat? Een getrouwd stel opblaasfiguurpakket huur je gemakkelijk en snel in de regio Almere bij Verhuur Plezier.

Opblaasfiguur huren

Kies het gewenste opblaasfiguur en bereken direct uw prijs. Selecteer de ophaaldatum en terug brengen datum en zorg dat je opblaasfiguur direct gereserveerd wordt. Na uw reservering ontvangt de ophaallocatie een sms-bericht en zal inloggen in het systeem om te kijken of uw reservering nog mogelijk is. Na bevestiging ontvangt u een uitgebreide mail met daarin een zeer overzichtelijke en duidelijke uitleg. U krijgt direct de prijs te zien en alles is overzichtelijk. Geen verborgen kosten, wel een laagste prijs garantie! Wij zijn iedere maandag t/m zaterdag open van 9:00-21:00 en op zondag van 10:00-13:00.

Ophaallocatie opblaasfiguren Regio Almere

Het opblaasfiguur ophalen op onze locatie. Dit betreft voor de regio Almere in de meeste gevallen onze locatie Huizen. Vervolgens plaats u de grote sporttas in uw auto en neemt u deze mee naar de gewenste locatie. Hier kunt u met onze handleiding het opblaasfiguur in enkele minuten opzetten. Zorg ervoor dat je de handleiding goed volgt. Bij vragen, kunt u ons gerust bellen. Wij zijn altijd goed bereikbaar en zo niet, streven wij ernaar om binnen een uur terug te bellen!