50 jaar Abraham huren

Als een man 50 jaar wordt, dan is dat meer dan een feestje waard. Een halve eeuw is toch een mijlpaal die niet zomaar overgeslagen mag worden. Wanneer u er echt een groot feest van wilt maken, dan kunt u bij Verhuur Plezier een 50 jaar Abraham huren. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van diverse opblaaspoppen voor speciale gelegenheden en ook Abraham is ruim vertegenwoordigd in ons online assortiment. U kunt een 50 jaar Abraham huren om in een achtertuin te plaatsen, zodat deze echt onderdeel van het tuinfeest uitmaakt. Daarnaast kan de opblaasbare Abraham natuurlijk ook bij de voordeur of de entree van een feestzaal worden geplaatst om de gasten op een unieke manier welkom te heten op het feest. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de geweldige verrassing voor de enige echte Abraham zelf, en deze zal zeker erg verrast zijn bij het zien van de levensgrote Abraham. Niets is leuker dan een Abraham op passende

50 jaar Abraham huren

Wordt uw vader, broer, oom, vriend of misschien wel collega 50 jaar? Huur een Abraham bij Verhuur Plezier en de feestelijke gelegenheid is gegarandeerd geslaagd. Een opblaasbare Abraham zorgt altijd voor een groot succes, letterlijk, want de opblaasbare figuren zijn zelf erg groot. Het is dan ook niet mogelijk om de Abraham over het hoofd te zien, en dat maakt de verschijning van de opblaasbare Abraham natuurlijk extra bijzonder. U hoeft zelf niet aan de slag te gaan met het vullen van een overall met watten, het plakken van haren of een pet op een voetbal om als hoofd te gebruiken of het zoeken naar een passend masker. Dit kost veel tijd en dit is nergens voor nodig. De grote opblaasbare Abraham zorgt voor een geweldig verrassingseffect en het kost niet veel tijd om deze te realiseren. Iedere Abraham verdient immers een pop die echt opvalt. Met de opblaasbare Abraham slaat u de plank nooit mis!

Abraham huren vanaf €35,-

Een Abraham huren in de vorm van een groot opblaasfiguur hoeft zeker niet duur te zijn. U kunt een Abraham huren vanaf €35,- bij Verhuur Plezier. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van het geweldige verrassingseffect van de opblaasbare Abraham en juist daarom houden wij de tarieven voor het huren van een opblaas Abraham zeer aantrekkelijk. De huurprijs is afhankelijk van het soort Abraham dat u kiest en wordt per dag berekend. U kunt dus al een Abraham huren vanaf €35,- wanneer u deze ophaalt en retourneert op dezelfde dag. Wilt u de opblaaspop wat langer houden, bijvoorbeeld omdat het feest en de verjaardag op twee dagen vallen of omdat u de pop tot laat in de avond wilt laten staan? Dan betaalt u slechts een klein bedrag extra voor elke dag dat u de opblaasbare Abraham langer wilt houden. Uiteraard vindt u de tarieven voor het huren van een opblaasbare Abraham bij iedere opblaasfiguur in ons assortiment.

Verschillende Abrahams te huur

U vindt bij Verhuur Plezier verschillende Abrahams in het assortiment, zodat u kunt kiezen voor een opblaasfiguur die goed bij u past. Is de Abraham nog een lekker sportief, actief en up to date type? Dan is de jonge Abraham misschien een beter passende optie. Deze jonge Abraham heeft een gezellige uitstraling, met een hip kapsel en goed gespierde armen. De opblaasbare jonge Abraham heeft een hoogte van 3,50 meter. Alle Abrahams uit ons assortiment worden aan u meegegeven in een handige oranje tas met een relatief kleine afmeting. Hierdoor is de Abraham goed te vervoeren in een reguliere personenauto. In de tas vindt u ook de haringen die u nodig heeft om de Abraham goed vast te maken aan de grond, de blower om deze goed gevuld te houden met lucht en natuurlijk instructies voor het opzetten.

50 jarige verjaardag ideeën

Er bestaan talloze 50 jarige verjaardag ideeën. Het is uiteindelijk natuurlijk altijd de bedoeling om de verjaardag zo uniek en origineel mogelijk te maken. 50 is toch een mijlpaal en hier mag altijd wel iets extra’s aan gedaan worden. Zo zien we onder de 50 jarige verjaardag ideeën onder meer ballonnen en slingers met 50, buttons die aangeven dat de drager Abraham is geworden, mutsen, hoeden en sjaals met 50 en talloze andere accessoires waar de leeftijd op vermeld staat. Daarnaast kunnen er ook originele ideeën voor de Abraham verjaardag worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld het opvoeren van een leuk toneelstukje, het doornemen van de persoonlijke levensloop of een ware verkleedpartij. Niets is eigenlijk te gek als het om 50 jarige verjaardag ideeën gaat. Echter, het feest is niet compleet zonder een levensgrote Abraham. Deze Abraham huurt u natuurlijk tegen een voordelig tarief bij Verhuur Plezier. Zo is het feest in een handomdraai klaar om van start te gaan.

Opblaasfiguur huren in Huizen

Kort gezegd: Almere, ‘t Gooi en Utrecht. Maar inmiddels komen er ook klanten uit Amsterdam, Amersfoort en zelfs met regelmaat uit Noord-Brabant. Verhuur Plezier is gevestigd in Huizen en Utrecht. U vindt onze afhaal- en retourlocatie heel centraal aan het Hoefblad 39 in Huizen.
De centrale ligging van onze verhuurlocatie zorgt ervoor dat wij vanuit de meest uiteenlopende omliggende plaatsen ook uitstekend bereikbaar zijn. Zo mogen wij regelmatig klanten verwelkomen uit plaatsen zoals Amersfoort, Almere, Hilversum, Naarden, Utrecht, Eemnes, Bussum en Blaricum. U kunt direct online een opblaasbare Abraham uitzoeken en deze reserveren. U kunt aangeven wanneer u de Abraham opblaaspop wilt komen ophalen en wanneer u deze weer bij ons terug wilt brengen. Hierbij kunt u ook het tijdstip van ophalen en retourneren aangeven. Wanneer wij uw reservering binnen hebben, dan zullen wij u een bevestiging sturen van de afspraken die voor het halen en terugbrengen zijn gemaakt. Zo weet u ook zeker dat alles goed geregeld is en dat wij de gewenste Abraham opblaaspop voor u klaar hebben staan wanneer u deze nodig heeft. Wilt u het 50 jarige verjaardagsfeest echt onvergetelijk maken? Dan huurt u natuurlijk voordelig een opblaasbare Abraham bij Verhuur Plezier!